Luminile se sting. Se asteapta tortul

0 Comments

Să bifăm încă o victorie împotriva lenei și a superficialității. Am învins din nou, alături de noii noștri prieteni talentați, lectori fervenți și scriitori amatori. Am adus și anul acesta în Incubator cititori pasionali care cochetează cu litera, simbolul și sensul. Au decis să ofere cioburi din visele lor iar noi îi vom răsplăti cu încurajări, indiferent de calificativele juriului.

Organizatorii acestui demers cultural, sub egida proiectului AdLittera, Fundația pentru tineret Danubius, alături de d’Avid Communication Boutique le mulțumesc concurenților pentru că au lăsat ceva în urma lor: un cuvânt, o frază, un sens!

Și în acest an s-au înscris în Concursul de debut literar IDC peste 150 de candidaturi. Mulțumim pentru interes! Acum așteptăm cloști bătrâne cu penițele de aur care să decidă ce condeie se vor califica în finală. Până pe 19 Nov. așteptăm cuminți verdictul.

Apoi, să vină tortul și să ne batem cu frișcă în Stabilimentul de Arte Grafice Energiea, la Premierea din 24 Nov. 2012. Toți concurenții, nu doar premianții. Facem lectură, lansăm o carte pălită de toamnă și oxidată de Bianca Dobrescu. Îi descântăm pe poeții premiați la IDC în edițiile precedente și care au debutat ulterior cu volume proprii, bem un suc de bere și plecăm îmbătați de poezie.

Epic? 😉 Merită un Like și-un Share 😀

Mulțumiri se aduc și poetului Răzvan Țupa, coordonatorul Atelierelor IDC de Creative writing de la această ediție a III-a, a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, pentru profesionalism și pentru dăruirea cu care s-a implicat în acest proiect.

Memo: Antologia IDC 2012, precum și Caiet de Atelier IDC 2012 vor putea fi descărcate gratuit de pe acest site, ambele fiind în format digital.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.