Pentru fiecare ediție vor fi specificate datele de desfășurare, perioada de înscriere a manuscriselor în Concurs IDC, precum și agenda și orarul Atelierelor IDC.

Înscrierea în Concurs IDC, ediția a VII-a, va fi anunțată curând

Înscrierea în concurs se face în cunoștinta Acordului de confidenţialitate care a fost creat pentru a oferi informaţii uşor de înţeles cu privire la produsele şi serviciile noastre culturale, pentru a vă ajuta să luaţi decizii mai bine documentate, la modul în care le puteţi utiliza produse si accesorii culturale, precum şi la informaţiile pe care ni le trimiteti ca feed-back. Detalii despre confidentialitate în Regulament: Articolul 11 – Prelucrarea datelor personale.


Descărcaţi fisierul de AICI și completaţi-l după cum urmează:

Pagina 1: Date personale
Pagina 2: Acordul publicării textului
Începând de la pagina 3, documentul va fi completat cu textul literar. Se vor respecta regulile explicate în Regulament.

Apoi trimiteţi un mesaj gol, cu Subiect: concurs si ataşaţi documentul salvat cu numele dumneavoastră şi secţiunea la care participaţi.
(Exemplu denumire fişier ataşat: Ionescu-Ina-Alina-poezie.doc)

Mesajele cu atașament se transmit pe adresa idc[@]adlittera . com

Dacă doriţi să participaţi la ambele secțiuni, trimiteţi un mesaj pentru fiecare document. Nu veţi trimite in același mesaj mai multe atașamente, respectiv, pentru ambele secțiuni.
(Exemplu: dacă participaţi şi la poezie dar și la proza, veţi trimite două mesaje, cu fiecare document ataşat. Fiecare document va conține primele două pagini indispensabile pe care le-am prezentat mai sus și fără care lucrările înscrise își vor pierde eligibilitatea).

Organizatorii vor transmite un mesaj de confirmare a înscrierii în Concurs.


Vă puteți înscrie în concurs doar dacă acceptaţi acest Acord de confidenţialitate:

Prin acest website, se prelucrează datele dvs. cu caracter personal (nume, prenume, CNP, adresa, serie şi număr Carte Identitate), prin mijloace automatizate, în cadrul actiunilor şi/sau activităţilor de marketing şi publicitate organizate de societate, cu respectarea legislaţiei în vigoare.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru înregistrarea în vederea participării la concurs, precum şi în vederea desemnării câştigătorilor dintre concurentii înscrişi.
Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a participa la Concurs, la cursurile de creatie organizate în perioada desfăşurării Concursului, precum si de a fi premiaţi de Organizatori.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de operator şi NU sunt comunicate terţilor, cu excepţia controalelor din partea organelor abilitate ale Statului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor, înţelegând prin aceasta că decideţi să abandonaţi Concursul.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere pe care o puteti transmite prin email, la aceeaşi adresă de mai sus.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în alte state.


Vă asigurăm de securitatea datelor:

Accesul pe acest website este nelimitat si nu este conditionat de logare cu user si parola.

Descărcarea fişierului este permisă oricărui vizitator pe website, având în vedere că documentul este public, fără nici o restricţie.

Transmiterea documentului (care include Date personale – Pagina 1, Cesionarea dreptului de publicare – Pagina 2 şi, începând de la pagina a treia, textul literar – Manuscrisul înscris în concurs) se va realiza prin e-mail, la adresa oficială de corespondenţă a Concursului. Aceste informaţii nu vor fi publice. Utilizatorii acestui website nu au nevoie de înregistrare cu user şi parolă.

Datele sunt colectate doar în scopul desfăşurării Concursului (vezi Regulament).
Datele sunt colectate cu scopul de a constitui baza de date cu participanţii la Concurs, la cursuri de creatie, precum şi persoanelor cărora li se pot acorda premii nominale, iar inregistrarea şi comunicarea către aceştia este pentru informări din partea Organizatorilor.

Documentele care pot fi descărcate de pe acest website sunt protejate integral de sisteme antivirus care nu permit stocarea pe server şi nici transmiterea de pe server a fişierelor infestate, în  orice tip de sistem de operare pe care il deţin participanţii.

Datele sunt stocate într-o baza de date, pe un server securizat, într-un centru de date dedicat. Baza de date nu va fi vândută sau cesionată pentru alte aplicaţii. Baza de date poate fi accesată prin internet doar de Organizatori, pe bază de nume de utilizator şi parolă. Nu toate persoanele care au acces la aplicaţie au acces şi la zona de date personale. Persoanele care au acces la zona ţde date personale sunt doar cele care prelucrează baza de date a societăţii. Serverul de baze de date este protejat la nivelul de reţea de un firewall ce nu permite conectarea la acest server de pe internet. Stabilitatea funcţionării sale este asigurată de furnizorul de servicii de găzduire a domeniului adlittera.com. Pentru eventualele disfuncţii, asigurăm o remediere imediată.

Utilizăm şi administrăm cu responsabilitate informaţiile pe care le deţinem.

2 thoughts on “ÎNSCRIERE”

Comments are closed.