Simeza personajelor de poveste

0 Comments

AdLittera Project organizează pe 22 octombrie, la Cafeneaua Carada, din Str. Eugeniu Carada nr 5-7, Centrul Vechi, Bucureşti, al patrulea atelier de Creative writing din cadrul Concursului național de debut literar „INCUBATORUL DE CONDEIE” 2011 (IDC).

Accesul la atelierul coordonat de scriitoarea Monica Ramirez este liber, numărul maxim de locuri fiind 10. Șase locuri sunt rezervate concurenților înscriși în IDC iar patru locuri pot fi câștigate de fanii Facebook ai AdLittera Project, de prietenii Google+ ai AdLittera PRO-CSR și de către membrii TpU (Toți pentru Unu), răspunzând la întrebarea “Ce simți când scrii?”.

Acest Atelier IDC face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu Ed. Ramirez Books în fiecare sâmbătă, începând cu 1 octombrie, pe perioada desfășurării Concursului IDC 2011.

Pentru înscrieri în Concursul IDC, citiți Regulamentul concursului aici.

 

Spațiul boem al acestui Atelier IDC (A4) este pus la dispoziție de Cafeneaua Carada.

Parteneri strategici: Editura Ramirez Books, Diverta, ZeList Monitor, Toti pentru unu.

Parteneri media: Revista SemneBune, Studentie.ro, Business Woman, 121.ro, 4 Arte, Reteaua literara, Revista Noi, NU!, Serial Readers, Armonii Culturale, Am doar 18 ani.ro, ICR, Michael Haulica, Romania pozitiva, Revista Galileo, Filme | Carti, PR Wave, CSR Romania, Lume Buna, Bookiseala, The Chronicle, Carti de citit, Agentia de carte, Bookblog, Observator cultural, Buy books.

 

Atelier#1 IDC 2011, aici.

Atelier#2 IDC 2011, aici.

Atelier#3 IDC 2011, aici.

 

Cafeneaua Carada este un spatiu cultural. Carada inseamna muzica live, lansari de carte, vernisaje de arta plastica, expozitie de fotografie, prezentari colectii design vestimentar, teatru si alte manifestari artistice.

Aflata in imediata apropiere a Bancii Nationale, Cafeneaua Carada a fost apreciata inca de la deschidere, datorita decorului deosebit, a cafelei de calitate si a specialitatilor internationale.

Cafeneaua a fost gandita ca o combinatie intre cafenea si lounge, un spatiu intim si rafinat unde poti trai o experienta extrem de bogata in arome de la micul dejun pana la o cina tarzie.

Adresa: Str. Eugeniu Carada nr 5-7 (Centrul vechi), Bucuresti sector 1

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.