Rezerva un loc la Atelierul de Creative Writing

0 Comments

AdLittera Project organizează pe 8 octombrie, la Red Angus, al doilea atelier de Creative writing din cadrul concursului național de debut literar „INCUBATORUL DE CONDEIE” 2011 (IDC).

Accesul la atelierul coordonat de scriitoarea Monica Ramirez este liber, numărul maxim de locuri fiind 10. Șase locuri sunt rezervate concurenților înscriși în IDC iar patru locuri pot fi câștigate de fanii Facebook ai AdLittera Project, de prietenii Google+ ai AdLittera PRO-CSR și de către membrii TpU (Toți pentru Unu), răspunzând la întrebarea “Ce simți când scrii?”.

Acest Atelier IDC face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu Ed. Ramirez Books în fiecare sâmbătă, începând cu 1 octombrie, pe perioada desfășurării Concursului IDC 2011.

Pentru înscrieri în Concursul IDC, citiți Regulamentul concursului aici.

Spațiul boem al acestui Atelier IDC (A2) este pus la dispoziție de Restaurantul Red Angus.

Red Angus Steakhouse se diferentiaza prin consecventa calitatii preparatelor culinare si a serviciilor desavarsite. Vinurile completeaza experienta unui client Red Angus Steakhouse, oferta pusa la dispozitie este de vinuri rosii de pe 3 continente.  Nu in ultimul rand, in restaurant este o atmosfera proprice creativitatii, visarii in siesta dupa o masa sanatoasa si un loc in care poti discuta despre familie, cariera sau afaceri deopotriva. 

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.