Premierea celor mai bune penițe

0 Comments

AdLittera își premiază câștigătorii la cele trei categorii din concurs, sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13.00, la Diverta Plaza. Aceștia vor fi desemnați din cei 17 finaliști la secțiunea poezie, 8 la secțiunea proză scurtă și 2 la secțiunea scenariu și vor primi premii oferite de Diverta. De asemenea, cele mai bune lucrări ale celor 27 de finaliști au fost adunate într-o antologie electronică a scriitorului amator din România, care va fi lansată cu ocazia premierii.

(Diverta Plaza, Blvd. Timisoara 260. Telefon: 0318055213 / 0724202591)

INCUBATORUL DE CONDEIE a strâns aproape 900 de lucrări înscrise în concurs de 255 de scriitori amatori pe parcursul a cinci săptămâni. Toți participanții sunt așteptați la petrecerea care va marca finalul competiției și care va avea loc tot sâmbătă, 4 decembrie, între orele 15.00 – 18.00 în clubul Watt din București (Str. Vulturilor 35A).

De la finalul lunii octombrie, concurenții au putut participa la atelierele de scriere creativă organizate de AdLittera Project – inițiatorul concursului INCUBATORUL DE CONDEIE – împreună cu Fundația Calea Victoriei. Mario Barangea este lectorul acestor ateliere și cel care a făcut selecția celor mai promițători scriitori care vor participa la atelierul final de scriere creativă din acest an, care va avea loc pe 11 decembrie. Atelierele invită la explorarea imaginației și ajută la deprinderea tehnicilor de scriere creativă prin exerciții inovative.

INCUBATORUL DE CONDEIE vine în sprijinul scriitorului amator din România și îi oferă spațiul unde să-și afirme aptitudinile literare și să se exprime liber.

INCUBATORUL DE CONDEIE este susținut de următorii parteneri media: România Liberă, Elevate, semnebune.ro, toateblogurile.ro, reteauliterara.ro, kissfm.ro, Lumebuna.ro, bookblog.ro, studentie.ro, catavencu.ro, eliberadio.ro, ztb.ro, csr-romania.ro, pr-romania.ro, centruldepresa.ro și de partenerii strategici Fundația Calea Victoriei, Diverta, Three Slices, Haș Haș, Hülsta Studio, Serendipity Tea, Mandala Club, Watt Club și Quartz Film.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.