IDC în librărie

0 Comments

Sâmbătă, 16 octombrie, de la 11:00, pe o ploaie măruntă, s-a lansat oficial cea mai mare Librărie Adevărul. Invitat de Simona David, în calitate de organizatoare, din partea Adevărul Holding, am prezentat Concursul Incubatorul de condeie și misiunea proiectului AdLittera.

Am avut plăcerea să mă alătur literaților Florin Iaru (scriitor), Romulus Brâncoveanu (decan la Litere), Cristian Iftode (lector la Filosofie), Mircea Vasilescu (redactor sef la Dilema Veche), Ion Cristoiu (scriitor, jurnalist), Grigore Cartianu (jurnalist). La un moment dat mi-am dat seama că pot strecura o greșeală… și se duce toată expunerea mea… Norocul meu că mi-am amintit că-s un biet designer… și că mi-ar fi scuzabilă greșeala 😀 si m-am mai destins un pic…

I-am cunoscut si pe Adrian Ciubotaru şi pe Sorin Tudor, cu proiectele lor minunate.

Vreau să-mi prezint scuzele dacă s-a auzit în sală cârcoteala pesimistă a lui Florin Iaru, pe care eu o întrețineam mărunt din buze. Promit să stau departe de el la alte evenimente, pentru că ne înțelegem perfect și este imosibil să nu ne completăm în comentarii. Eu sunt imensitatea aia cheală cu cioc, în stânga, între Iaru și Sorin Tudor.

Altfel, un eveniment cultural în buricul târgului, cu oameni speciali, cu un public receptiv, lângă un loc cu multă istorie. Str. Doamnei 27-29.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.