IDC 2012

0 Comments

Bun gasit iubitorilor de literatura!

Ne aflam in momentul in care pornim la drum din nou in cautarea penitelor geniale. Ne-ar placea sa ne ajutati, daca nu doriti sa va inscrieti in concurs, macar socializati si transmiteti mesajul nostru catre grupurile voastre de prieteni. Spuneti-le ca AdLittera cauta condeie curajoase, care nu tin scriiturile in mapa, sub pat, ori in sertare uitate… Cautam romani creativi, cu imaginatie, care cunosc bine limba romana si care vor sa lase ceva in urma lor: un semn, o litera, un cuvant, o fraza, un sens.

A treia ediţie a concursului literar pentru amatori “Incubatorul de condeie” incepe pe 1 Oct. si va sfarsi pe 24 Nov. 2012 

Asadar, AdLittera lanseaza oficial luni, 1 Oct., cea de-a treia ediţie a concursului naţional de debut literar “Incubatorul de condeie”, ce se va desfăşura în mediul online în perioada 1 Oct. – 24 Nov. a.c., competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Cum am obisnuit deja publicul nostru destept, vom avea Ateliere de creatie dedicate celor inscrisi in concurs.  Premiul pe care il acordam este o conventie si este simbol al talentului fiecarui concurent, pe care Juriul il considera pregatit pentru debut literar. Creaţiile concurentilor premiati vor fi publicate în Antologia IDC.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, în perioada 1 octombrie-12 noiembrie a.c., la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de poetul Razvan Tupa. Atelierul propus aduce o abordare concentrată asupra relaţiei pe care poezia o stabileşte între diferite domenii (psihologic, social, politic, estetic).

Va rugam sa urmariti Regulamentul (pentru a nu avea surprize neplacute) si, desigur, calendarul atelierelor (locurile sunt limitate). De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru câştigarea participării la aceste atelierele creative.

Mult succes!

 

 

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.