Perioada înscrierilor s-a terminat. IDC continuă

0 Comments

Pentru ediția întâi a concursul INCUBATORUL DE CONDEIE, înscrierile se opresc aici.
Mulțumim tuturor participanților care au trimis aplicații, celor care au vegheat discret, de departe, dar și celor care au cârcotit pe bună dreptate. Tuturor celor care s-au implicat în IDC le mulțumim la superlativ.

Urmează în continuare Atelierele IDC, asa cum v-am obișnuit deja, în fiecare sâmbătă, într-un loc neconvențional. Simultan cu Atelierele IDC se sortează aplicațiile, în funcție de Regulament și apoi se selectează textele care vor fi publicate în antologia IDC. Așa cum am mai spus, datorită lipsei de Sponsori, premierea podiumului de la fiecare categorie s-a schimbat. Lipsa implicării organizatorilor Târgului Gaudeamus (în parteneriat cu AdLittera Project) ne-a condus la căutarea altei locații pentru evenimentul de premiere.

Mai sunt 4 (patru) ateliere de scriere creativă la care concurenții pot participa, prin selecție (numărul locurilor este limitat). Din nefericire, nu avem logistica necesară să organizăm ateliere de creație în țară, deși am primit multe solicitări în acest sens. Cu timpul, în funcție de cereri, vom înființa „misiuni” ale Incubatorului de Condeie, vom delega „consuli” care să reprezinte AdLittera Project pentru organizarea de concursuri locale, centre de diseminare a textelor literare (cenaclu) și ateliere de scriere creativă.

AdLittera Project caută resurse financiare pentru edituri, sprijină publicarea de carte si susține pe toți iubitorii de litere, de lectură și de scriere.

Vă asteptăm mesajele pe care le puteți scrie la pagina de CONTACT.
Mulțumim tuturor, încă o dată! IDC trece la următoarea etapă.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.