Exprimă-te liber!

0 Comments

Astăzi încep înscrierile pentru concursul literar național „Incubatorul de condeie”, organizat de ADLITTERA Project și d’Avid Communication Boutique.

Autorii cu vârste de peste 18 ani, ale căror lucrări nu au mai fost publicate, își pot înscrie creațiile pe idc.adlittera.com până la data de 31 octombrie 2010, la una sau mai multe dintre cel trei secțiuni ale concursului: poezie, proză scurtă și scenariu.

Premierea câștigătorilor va avea loc la standul ADLITTERA Project din cadrul Târgului de carte „Gaudeamus”, în luna noiembrie.

Prin înscrierea în concurs, autorii vor avea de asemenea ocazia de a participa la o serie de ateliere creative în care vor primi informații tehnice despre scrierea și practicile creative de la personalități artistice tinere și de referință ale momentului.

„Incubatorul de condeie” vine în sprijinul scriitorului amator din România, îi oferă spaţiul unde să-şi afirme aptitudinile literare dar, mai ales, îi oferă ca recompensă publicarea şi promovarea sa de către editurile partenere ale concursului.

Prin concursul „Incubatorul de condeie” organizătorii urmăresc să crească interesul pentru cultură, educând tinerii prin lectură şi creându-le un spaţiu alternativ şi apropiat de gustul lor pentru a se exprima liber.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.