Descoperirea penițelor

0 Comments

Cred că am visat că scriam un basm ce se numea Cele 15 penițe din Serendip. Se făcea că eram alaturi de 15 penițe de aur care calatoreau peste valuri de hartie. Am descoperit accidental si cu perspicacitate că sunt penițe neformate și ca scârțâie, că zgârâie și lasă dâre și picături fine de cerneală pe hârtie. Și scot un piuit lung, ca o chemare, asa… ca într-un incubator de condeie. Descoperirea a fost și mai uimitoare când mi-am dat seama ca nu visez, că am o viziune, că voi fi la Atelierul de scriere creativă organizat de AdLittera Project în colaborare cu Fundația Calea Victoriei, încântat de amestecul aromelor de ceai de la Serendipity Tea. Hmmmm… plescăi rar.

Vino să îți explorezi imaginația prin exerciții de scriere creativă la Atelierul IDC – A3.
Sâmbătă, 6 Noiembrie, între 14:00 – 18:00, Serendipity Tea, pe Str. Dumbrava Roșie nr. 12, Bucuresti.

Accesul la atelier este liber, în limita celor 15 locuri disponibile care sunt alocate astfel:
– 12 pentru concurenții înscriși în concursul național de creație literară INCUBATORUL DE CONDEIE.
– 3 pentru fanii Facebook ai AdLittera Project. Câștigătorii vor fi selectați în funcție de răspunsurile date la întrebarea postată pe pagina atelierului AdLittera. Deadline-ul pentru răspunsuri este 3 noiembrie, ora 23:59.

Lectorul atelierului este Mario Barangea. Detalii despre activitatea și experiența lui Mario găsiți aici: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/mario-barangea/.

Acesta este al treilea atelier de scriere creativă organizat în cadrul concursului național literar INCUBATORUL DE CONDEIE. Seria de evenimente similare organizate de AdLittera Project împreună cu Fundația Calea Victoriei va continua până la finalul lunii noiembrie.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.