Câștigă-ți locul în cuibar

0 Comments

INCUBATORUL DE CONDEIE organizează primul atelier de scriere creativă pe 23 octombrie

AdLittera Project împreună cu Fundația Calea Victoriei organizează primul atelier de scriere creativă din cadrul concursului național de creație literară INCUBATORUL DE CONDEIE pe 23 octombrie la cafeneaua Has Has din București.

Accesul la atelier este liber în limita celor 15 locuri disponibile. Douăsprezece dintre locuri sunt alocate concurenților înscriși în concursul INCUBATORUL DE CONDEIE, aceștia urmând să fie selectați în funcție de răspunsul pe care îl vor da la întrebarea “Cum îți vine inspirația să scrii?”.

Celelalte trei locuri la atelier sunt scoase la concurs pe pagina Facebook a AdLittera Project. Cele mai creative trei răspunsuri la întrebarea “Ce simți când scrii?” vor câștiga. Concursul se încheie pe 20 octombrie la ora 23.59 iar câștigătorii vor fi anunțați pe 21 octombrie.

Atelierul invită la explorarea imaginației concomitent cu învățarea tehnicilor de scriere creativă prin exerciții ce îmbină ludicul cu coerența. Lectorul este Mario Barangea, doctorand al Facultății de Filosofie din cadrul Universității București.

Atelierul din 23 octombrie este primul dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu Fundația Calea Victoriei până la finalul lunii noiembrie.

Înscrierile în concursul de creație literară INCUBATORUL DE CONDEIE continuă până pe 31 octombrie. În primele 2 săptămâni de concurs s-au înregistrat peste 300 de creații înscrise de 90 de concurenți.

INCUBATORUL DE CONDEIE vine în sprijinul scriitorului amator din România, îi oferă spaţiul unde să-şi afirme aptitudinile literare dar, mai ales, îi recompensează talentul. Concursul este organizat de Adlittera Project și urmărește să crească interesul pentru cultură, educând tinerii prin lectură şi creându-le un spaţiu alternativ şi apropiat de gustul lor pentru a se exprima liber.

Proiectul este susținut de următorii parteneri media: România Liberă, Elevate, semnebune.ro, toateblogurile.ro, reteauliterara.ro, kissfm.ro, Lumebuna.ro, bookblog.ro, studentie.ro, catavencu.ro, eliberadio.ro, ztb.ro, csr-romania.ro, pr-romania.ro, centruldepresa.ro și de partenerii strategici Fundația Calea Victoriei, Diverta, Three Slices și Quartz Film.

Așadar, ce simți atunci când scrii?

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.