Au început înscrierile

0 Comments

affiche_general_2013_hd

AdLittera dă startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC.
Acesta se va desfăşura în mediul online în perioada 14 Octombrie – 14 Decembrie, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.
Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la a IV-a ediție este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Înscrierile au loc în intervalul 14 Oct. – 24 Nov. 2013 la adresa: www.IDC.AdLittera.com, conform Regulamentului.
Jurizarea va avea loc pînă în data de 1 Dec. 2013.
Vor fi premiate în data de 14 decembrie a.c., cele mai creative, originale şi inovative lucrări.
Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale Concursului IDC.
Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

 

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, gratuit, în perioada 26 octombrie-23 noiembrie a.c., la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitorul A.R. Deleanu.  De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru câştigarea participării la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma desfășurării competiţiei.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.