Agentul 004

0 Comments

Agentul de incubator este un răscolitor de gînduri. Un bun necesar, care asistă la starea de ecloziune a unei idei notabile. Agentul pune la dispozitia celor interesați cloști cu înalte cunoștințe practice, privind scrierea creativă, pentru a eficientiza la maxim activitatea de însemnare prețioasă.

Agentul de incubator mai are și răspunderea de a asigura cloștii cu penițe de aur un incubator de bună calitate și condiții de igienă mentală pentru toate ideile puse la clocit.

Vino să îți explorezi imaginația prin exerciții de scriere creativă la Atelierul IDC – 004! Tu și condeiul tău. Sâmbătă, la Mandala Club, Str. Paleologu nr. 20, în București, între 14:00 – 18:00.

Accesul la atelier este liber, în limita celor 15 locuri disponibile care sunt alocate astfel:
– 12 pentru concurenții înscriși în concursul național de creație literară INCUBATORUL DE CONDEIE.
– 3 pentru fanii Facebook ai AdLittera Project. Câștigătorii vor fi selectați în funcție de răspunsurile date la întrebarea postată pe pagina atelierului AdLittera. Deadline-ul pentru răspunsuri este 11 noiembrie, ora 23:59.

Lectorul atelierului este Mario Barangea. Detalii despre activitatea și experiența lui Mario găsiți aici.

Acesta este al patrulea Atelier de scriere creativă organizat în cadrul concursului național literar INCUBATORUL DE CONDEIE. Seria de evenimente similare organizate de AdLittera Project împreună cu Fundația Calea Victoriei va continua până la finalul lunii noiembrie.

Picătura ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.